Liga Campionilor

PSG - REAL MADRID 1-2 // El e noul "Rege" al Madridului » Meci fabulos în Ligă: gol, o singură pasă greșită și 15 dueluri câștigate

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 07 martie 2018

Carlos Henrique Casemiro, 26 de ani, a fost cel mai bun jucător de pe teren în partida câștigată de Real Madrid pe terenul celor de la PSG, scor 2-1.

Casemiro, omul din umbră al Realului, a făcut aseară o partidă perfectă în absența lui Kroos și Modrici. Și nu e vreo exagerare. Cifrele brazilianului sunt grăitoare.

Golul, norocos ce-i drept, marcat în minutul 80 al partidei a fost încununarea unui meci impecabil. Casemiro a avut o acuratețe de 98 la sută a paselor corecte, reușind să trimită mingea unde a dorit în 56 din 57 de tentative. A comis un singur fault, a recuperat nu mai puțin de 11 baloane și a câștigat 15 dueluri cu jucătorii adverși.

Marca nu s-a zgârcit cu laudele, numindu-l la final "El Rey Casemito".

Vezi cele mai importante faze din PSG - Real Madrid, 1-2.

Dorit de rivali

Casemiro a impresionat și în manșa tur a optimii cu PSG. Britanicii de la express.co.uk anunțau ieri că francezii sunt dispuși să spargă pușculița pentru brazilian. Nasser Al-Khelafi ar fi propus o tranzacție tentată pentru madrileni: Julian Draxler și o sumă semnificativă de bani în schimbul lui Casemiro.

40.000.000 de euro
este valoarea lui Casemiro conform transfermarkt.de

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.