Liga 1

Gică Hagi s-a enervat după acuzațiile celor de la FCSB: "Nici așa nu e bine? Ce vreți mai mult?!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 07 martie 2018

Gică Hagi i-a răspuns lui Helmuth Duckadam, președintele de imagine al FCSB, care a criticat evoluția jucătorilor aduși de la Viitorul (Detalii aici).

Hagi a spus că fotbaliștii de la Viitorul ajunși la FCSB, Florin Tănase, Dragoș Nedelcu, Florinel Coman și Romario Benzar, au dus echipa roș-albastră în primăvara europeană și că este o greșeală să fie criticați.

"Îl respect pe Helmuth, dar vreau să îi zic un singur lucru. Steaua a jucat în primăvara europeană cu acei tineri și în campionat este la două puncte de primul loc. Nici așa nu e bine? Ce vreți mai mult? Săriți pe copii și îi criticați. Când un tânăr este criticat pentru că nu dă randament se închide în carapace, ca o broască țestoasă. E greu să mai dea randament.

Steaua a luat jucători de valoare, care au câștigat campionatul. Sunt foarte valoroși și merită să joace acolo. Cu ei, Steaua m-a bătut în iarnă", a spus Gică Hagi la TV Telekom Sport.

FCSB - Viitorul se joacă duminică, de la ora 20:45, în prima etapă din play-off. Meciul va fi în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Citește și: Gigi Becali "a sabotat" munca lui Gică Hagi » Cum irosește patronul lui FCSB 7 milioane de euro!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.