Liga 1

Gică Hagi se vede la PSG, în locul lui Unai Emery: "Credeţi că e imposibil sau ce? Este normal!"

Foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 07 martie 2018

Gică Hagi, 53 de ani, este tot mai sigur de plecarea din România. Vrea să renunțe la funcția de antrenor la Viitorul și să preia un club important din Europa.

Întrebat la TV Telekom Sport dacă e pregătit să îi ia locul lui Unai Emery la PSG, Hagi a spus: "Păi, credeţi că e imposibil sau ce? Este normal!".

"Regele" susține că este gata să se întoarcă în fotbalul mare, considerând că a făcut tot ce putea face în Liga 1: "Vreau să muncesc zi de zi pentru a-mi face o carieră. Să fiu manager și să antrenez este lucrul pe care îl iubesc cel mai mult. Într-un moment va veni şi această provocare. Am ajuns la un nivel destul de bun ca să mă duc spre înalta performanţă și să mă duelez cu cei puternici. Vreau să mă duc pe drumul meu. Am aspiraţii foarte mari.

Am stat opt ani aici, am luat-o de jos și am făcut o muncă titanică. Vreau să mă duc la nivelul meu, unde am fost înainte, unde am muncit și unde am jucat. În România, mai mult decât să faci o echipă campioană cu o medie de vârstă de 21 de ani şi 4 luni ce poţi să faci mai mult? Trebuie să îmi caut o provocare importantă. Am fost la cel mai înalt nivel, ştiu cu ce se mănâncă și ştiu ce înseamnă presiunea. Îmi place presiunea! Vom vedea ce va fi la vară. Dacă se va întâmpla să plec, vom vedea ce antrenor va veni. Soluţii sunt multe, nu două sau trei. Eu am multe soluţii".

De-a lungul carierei, Gică Hagi a mai antrenat naționala României, Bursaspor, Galatasaray, Poli Timișoara și FCSB.

Citește și: Gică Hagi s-a enervat după acuzațiile celor de la FCSB: "Nici așa nu e bine? Ce vreți mai mult?!"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.