Tenis

Se bucură că au ieșit de sub dominația Serenei: "Halep și Wozniacki pot pierde în fața oricărei jucătoare din top 30"

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 08 martie 2018

Karolina Pliskova (25 de ani, 5 WTA) consideră că Simona Halep și Caroline Wozniacki, primele două jucătoare ale lumii, nu pot ajunge la nivelul Serenei Williams. 

  • Simona Halep joacă în turul secund de la Indian Wells împotriva surorii Karolinei, Kristina Pliskova (25 de ani, 77 WTA). Vezi totul despre înfruntare AICI!

"Totul este foarte strâns în momentul de față. Meciurile se decid doar la câteva puncte diferență, iar liderul mondial se poate schimba de la un turneu la altul. Nu este nimeni precum Serena Williams. Simona Halep și Caroline Wozniacki nu se pot compara cu ea.

Uitați-vă la meciurile lor. Toate sunt pe muchie de cuțit, salvează mingi de meci, au reveniri spectaculoase. Ele pot pierde în fața oricărei jucătoare din top 20-30. Chiar dacă nu ești cap de serie, tot ai o șansă să caștigi turneul. Această situație este valabilă și pentru mine", a declarat Karolina Pliskova într-o conferință de presă înaintea turneului de la Indian Wells. 

Sunt prietene bune

Karolina Pliskova este una dintre cele mai bune prietene ale Simonei Halep din circuitul WTA. Cehoaica a recunoscut în numeroase rânduri că Simona este jucătoarea sa favorită. Vezi un moment amuzant cu cele două în prim-plan.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.