Tenis

Nicio șansă! Simona Halep și Irina Begu, eliminate în primul tur la Indian Wells

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 08 martie 2018

Simona Halep și Irina Begu au fost eliminate în primul tur al probei de dublu de la Indian Wells de Nicole Melichar (24 de ani, 902 WTA) și Kveta Peschke (42 de ani, fără clasament), scor 3-6, 6-1, 3-10.

 Melichar și Peschke au fost intangibile pe propriul serviciu în actul de debut. Româncele nu au avut nici măcar o șansă de break în cele 30 de minute petrecute pe teren în primul act, pierdut 3-6. 

Setul secund  fost și mai scurt decât primul, însă cu perechea română la conducere. Halep și Begu au avut un procentaj excelent al primului serviciu, 90 la sută, și au dus partida în decisiv, după un 6-1 aplicat în doar 23 de minute.

Decisivul începuse perfect, cu primele 3 puncte câștigate de românce. A urmat o serie inexplicabilă, cu o mulțime de greșeli copilărești. Melichar și Peschke au câștigat toate punctele disputate până la final, și s-au impus în super-tiebreak, scor 10-3.

Simona Halep și Irina Begu au ratat astfel și șansa de a câștiga bonusul de un milion de dolari. Organizatorii de la Indian Wells vor acora un milion de dolari jucătorului sau jucătoarei care câștigă atât proba de simplu, cât și proba de dublu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.