Liga 1

Descrierea făcută noului transfer al lui Dinamo: "Înțelege limba română, dar nu poate să răspundă"

Ehmann, în stânga, pe vremea când evolua pentru juniorii lui Freiburg // FOTO: schwarzwaelder-bote.de

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 08 March 2018

Rămasă fără niciun obiectiv, Dinamo pare să înceapă reconstrucția. "Câinii" s-au înțeles azi cu tânărul Marco Ehmann (17 ani), un fundaș central cu cetățenie română și germană, școlit la juniorii Borussiei Dortmund.

Internațional român U18, acesta a fost remarcat de Florin Bratu la naționala de juniori, unde "Mitraliera" a antrenat până să ajungă la Dinamo.

Ehmann a primit doar cuvinte de laudă din partea omului care l-a propus la națională, fostul antrenor și jucător din Germania Doru Plăvițu.

"Este un tănăr de mare perspectivă, dar are nevoie și de un mentor, pentru că va ajunge într-un mediu nou pentru el. Sper ca cei de la Dinamo să țină cont de acest lucru, că vine dintr-un alt mediu.

El are abecedarul fotbalului, a fost crescut foarte bine, cu internat, fotbal și școală, doar asta a făcut, iar acum are ocazia să-și pună în valoare calitățile sale. Are vedere periferică, are clarviziune, dar trebuie să se acomodeze în România. El înțelege limba română, dar nu poate să răspundă. Răspunde însă pe teren", a declarat Doru Plăvițu, potrivit TV Digi Sport.

Stoperul de nici 18 ani s-a antrenat deja cu Dinamo și în zilele următoare va semna cu formația lui Bratu.

"Da, îl cunosc bine. Are o disciplină de fotbalist școlit în Germania. Este un real talent și ne poate ajuta în viitor" Florin Bratu, pentru GSP.ro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.