Liga 1

Impresarul lui Torje, replică pentru Florin Bratu: "Nu mă ceartă pe mine un copil"

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 08 March 2018

Cristea Opria, impresarul lui Gabi Torje, a vorbit din nou despre situația jucătorului său și dă asigurări că mijlocașul e concentrat să evolueze cât mai bine la Dinamo. 

"A fost o declarație dată de mine când s-a făcut transferul, nicidecum după meciul cu Craiova. Nu am dat nicio declarație despre Torje acum. Cum să-i fac rău jucătorului meu? N-avea niciun rost. 

E concentrat 100%, nu a venit să se plimbe. Nu a prins pregătirea de iarnă, dar sunt convins că la experiența lui va juca bine și o va ajuta pe Dinamo. Nu m-a certat Torje pentru declarațiile acelea, nu mă certă pe mine un copil. Mi-a spus doar că nu dă bine ce am spus. Băiatule, trebuie să joci bine ca să prinzi un contract la vară, că la Groznîi nu mai joci!

A jucat șapte ani pe afară, nu e un copil care să nu știe ce vrea. El a ales Dinamo, și-a asumat. Sunt convins că va ajuta echipa. Nu e 100% pentru că n-a prins pregătirea de iarnă. A renunțat la 300.000 de euro ca să joace la Dinamo, vă dați seama? Eu i-am spus să ne judecăm cu turcii, i-am promis că o să câștigăm banii, dar el a vrut la Dinamo", a spus Opria, la TV Digi Sport. 

"Vă spun eu că Torje nu e gras, să-l pună Bratu pe cântar!" Cristea Opria

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.