Liga 1

Primul transfer făcut de Marius Niculae la Dinamo » Atac direct la șefii clubului: "M-am săturat!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 08 March 2018

Marius Niculae a dezvăluit că s-a apucat de impresariat, primul transfer perfectat fiind cel al lui Marco Ehmann (17 ani) la Dinamo. 

Marius Niculae a dezvăluit că a intrat de mai bine de un an în branșa impresarilor, însă abia astăzi a reușit primul transfer oficial, Marco Ehmann. 

"M-am apucat de impresariat. Mă axez pe jucători tineri, cu personalitate. Din păcate, în România lipsesc cu desăvârșire. Marco Ehmann este primul transfer pe care l-am făcut. A venit gratis. Florin Bratu l-a dorit foarte mult pe acest jucător", a declarat Niculae la TV Digi Sport.

Atacă strategia lui Dinamo

Marius Niculae nu este de acord cu strategia folosită de Dinamo și face o comparație cu perioada în care el evolua în "Ștefan cel Mare".

"Se vindeau și pe vremea mea jucători, dar atunci existau mereu înlocuitori. Acum nu vine nimeni în schimb, au doar soluții low-cost. M-am săturat de "New Dinamo" și de așa numitele proiecte pe termen lung. 

I-au adus pe Torje și Palic, doi jucători de mare valoare, dar nu sunt pregătiți sută la sută. Sunt dezamăgit. Nu e normal ca un club ca Dinamo să se bată pentru salvarea de la retrogradare. Nu cred că s-a mai întâmplat asta vreodată", a declarat Marius Niculae la TV Digi Sport.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.