Liga 1

Moment comic oferit de Becali și Ilie Dumitrescu în direct la TV: "Gigi, nu ţi-ai băut cafeaua!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 09 martie 2018

Gigi Becali și Ilie Dumitrescu au oferit un moment comic în direct la televizor, după ce patronul lui FCSB n-a înțeles o întrebare.

Totul a plecat de la declarația lui Edi Iordănescu, antrenorul Astrei, care i-a dat mai multe șanse la titlu lui FCSB: "E mai echipă".

Becali a fost întrebat la TV Digi Sport despre această întrebare, însă patronul roș-albaștrilor a crezut că Ilie Dumitrescu a declarat acest lucru.

"Dacă aşa vede Ilie, aşa o fi. Pentru că el e specialist. Dar nu e suficient să fii doar mai echipă. Trebuie să ai şi valoare, pentru că altfel faci doar 0-0 în play-off. Şi o să vezi FCSB campioană. Eu vă spun că după 3-4 etape din play-off, noi o să fim campioană. Poate o să se supere Ilie Dumitrescu pentru că îl contrazic", a spus Becali.

Ilie Dumiterscu, prezent în studio, n-a înțeles de ce a fost inclus în discuție de Becali și i-a oferit acestuia un răspuns pe măsură.

"Păi, ce treabă am eu? Nu ţi-ai băut cafeaua la ora 17:00, Gigi? Şi nu cred că te-ai uitat la serialul ăla", a spus Dumitrescu, râzând.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.