Liga 1

Dialog savuros la Craiova! Ce a răspuns un jucător la întrebarea "Te-ai tunde dacă Universitatea ia campionatul?" + Replica amuzantă a lui Mangia :)

Tiago Ferreira (primul din stânga) // FOTO: Cristi Preda

Articol de Eduard Apostol  —  vineri, 09 martie 2018

Universitatea Craiova debutează sâmbătă în noua ediție a play-off-ului, contra Astrei, pe "Ion Oblemenco". Jucătorii se gândesc la titlu, la event, dar antrenorul Devis Mangia rămâne în continuare precaut. Totuși, n-a mai fost atât de reticient ca-n trecut când a abordat subiectul legat de șansele la campionat ale alb-albaștrilor.

"Cine va sta bine fizic și mental"

"Nu este un dezavantaj faptul că avem două meciuri în plus față de echipele de sus, din clasament, e foarte bine că vom juca în semifinalele Cupei României. CFR Cluj merită să fie pe locul 1, Craiova e pe 3, dar urmează 10 meciuri dificile și orice echipă din top 6 are șanse la titlu fiindcă distanța este mică. O să vedem cine va sta bine fizic și mental, acela are cele mai multe șanse să fie campion", a comentat Mangia, vorbind concret și despre duelul cu Edward Iordănescu: "În meciul cu Astra și noi, și ei avem ce câștiga și ce pierde. Până acum am făcut două remize cu această formație, astfel că urmează o confruntare foarte echilibrată. Probabil, vor fi multe remize, dar cine va învinge va urca bine de tot".

"Soția nu-l lasă!"

Momentul amuzant al discuției cu presa a fost oferit de întrebarea adresată lui fundașului Tiago Ferreira.

"Ai renunța la plete dacă Universitatea Craiova va lua titlul?" a fost chestionat portughezul, care a răspuns amuzat: "Nu știu dacă m-aș tunde sau... Cred că nu!". Moment în care Mangia a servit o replică savuroasă: "Îl tund eu dacă e! Nu se tunde pentru că nu vrea soția lui!". Lusitanul a vorbit și despre partida cu Astra: "Vrem să începem play-off-ul cu o victorie cu Astra. Cei de acolo au o echipă foarte bună, chiar dacă au pierdut un jucător important în intersezon".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.