Liga 1

MM Stoica, show la conferință » A pus tunurile pe Dan Petrescu și s-a enervat când a venit vorba de Ianis Hagi: "Doamne, iartă-mă, n-am văzut așa ceva!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 10 martie 2018

Cu o săptămână înainte de CFR Cluj - FCSB, duminică 18 martie, Mihai Stoica, 52 de ani, directorul sportiv al steliștilor,  l-a atacat pe Dan Petrescu, 50 de ani, antrenorul celor de la CFR Cluj.

MM a comentat imaginile în care se vede cum Dan Petrescu îl bruschează pe jucătorul său, Păun, la finalul meciului cu Poli Iași. 

"Metodele astea au fost brevetate acum mulți ani. Petrescu și-a înjurat jucătorii de morți. Nu se poate abține.

Eu am lucrat cu el la Urziceni. Îl înjura pe Epaminonda Nicu, pentru că el era mut și nu-i zicea nimic. Dar pe Maftei de ce nu-l înjura niciodată? Când Galamaz a venit și i-a zis «Mister, te rog să nu mă mai înjuri că nu pot juca fotbal așa», Petrescu nu l-a mai înjurat.

Cred că cineva trebuie să ia măsuri împotriva acestui om. Așa ceva nu se mai poate permite! Dacă membrii Comisiei de Disciplină cred că un asemenea gest poate fi cauționat încă o dată, eu nu mai înțeleg nimic. Să vedem dacă înjurăturile de morți se premiază sau se pedepsesc", a spus Mihai Stoica la conferința de presă.

"n-am văzut așa ceva!"

Când Nicolae Dică a fost întrebat dacă-l vrea pe Ianis Hagi la FCSB, după ce patronul echipei, Gigi Becali, a declarat că nu exclude această variantă, Mihai Stoica a luat foc: "Noi jucăm cu Viitorul mâine. Orice răspuns dă, după aia dați în ziare tâmpeniile astea. Doamne, iartă-mă, n-am văzut așa ceva! Gata, vine Ianis Hagi... Decât să vin la conferințe d-astea, mai bine...".

"Eu am fost suspendat o lună pentru că m-am bucurat excesiv la un gol cu Craiova. Miriuță, și ăsta nu e niciun fel de atac la Dinamo, era prin peluză și se bucura la gol"
Mihai Stoica

CFR - FCSB se joacă duminică, 18 martie, de la ora 20:45. Meciul este în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Vezi și: VIDEO Dan Petrescu, un car de nervi după victoria cu Poli Iași: "A făcut meciul pilaf! Bine că am câștigat, altfel ar fi fost viciere de rezultat" » Nu va sta pe bancă la meciul cu FCSB

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.