Liga 1

FCSB - VIITORUL // Alibec e gata de revenirea pe teren » Ce zice Nicolae Dică despre meciul cu Viitorul + Absență importantă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 10 March 2018

Antrenorul lui FCSB, Nicolae Dică, a vorbit despre meciul cu Viitorul, de duminică, și a spus că nu va putea conta pe Cristi Tănase, dar Denis Alibec s-a refăcut și este în lot.

"Singurul jucător care nu poate evolua este Cristi Tănase. Restul jucătorilor sunt apți. Denis Alibec are o săptămână de când se pregătește cu echipa. E în program normal. O să vedem mâine dacă va juca din primul minut.

Întâlnim echipa campioană, care, de când a intrat în play-off, joacă fără presiune. Este o echipă tânără. Am fost acolo și știu ce le cere domnul Hagi. Viitorul este o formație căreia îi place posesia. Va trebui să fim concentrați sută la sută pentru a câștiga.

Noi avem jucători cu experiență și cu o mai mare calitate ofensivă. Mă gândesc doar la victorie. E un meci important, primul din cele 10. Ne dorim să câștigăm. Vom arăta altfel decât la Sibiu, vor fi alți jucători pe teren (n.r. față de meciul de Cupă, 0-3 cu AFC Hermannstadt). Jucăm pentru titlu și cu siguranță echipa se va prezenta altfel", a spus Nicolae Dică la conferința de presă.

Echipele probabile:

FCSB: A. Vlad - R. Benzar, Planici, V. Găman, Momcilovici - Pintilii, Nedelcu - Man, Budescu, Fl. Tăanse - Gnohere
Rezerve: Bălgrădean, Bălașa, Alibec, L. Filip, J.Morais, Fl. Coman, Teixeira
Antrenor: Nicolae Dică

Viitorul: V. Cojocaru - Mladen, Țîru, Hodorogea, Cr. Ganea - Cicâldău, T. Băluță, A. Ciobanu - Malison Lima, I. Hagi, Chițu
Rezerve: Tordai, V. Ghiță, Mățan, Casap, Drăguș, Gavra, D. Dumitrescu
Antrenor: Gheorghe Hagi

  • FCSB - Viitorul se joacă duminică, de la ora 20:45. Meciul este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.

Citește și: EXCLUSIV Iese scandal? Pe cine trimite CCA să arbitreze meciul de foc dintre FCSB și Viitorul

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.