Liga 1

Nicolae Dică luat la țintă de oficialii CFR-ului! Acuze grave: "Venim cu dovezi!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 10 martie 2018

CFR Cluj acuză dur prestația lui Iulian Călin de aseară, de la meciul câștigat greu cu CSM Poli Iași, scor 2-1. Bogdan Mara a continuat azi seria atacurilor la adresa lui Nicolae Dică și anunță că vine cu dovezi pentru a demonstra legătura dintre antrenorul FCSB-ului și arbitrul român. 

"Cei de la Steaua au făcut mare tam-tam cu arbitrii străini, deși nu și-au dorit niciodată asta. Steaua ne-a aruncat cu praf în ochi ca să nu se vadă cât de bine sunt ei ancorați în arbitrajul românesc.

Au spus că vor străini. De ce nu vin arbitrii străini? Pentru că au știut de la început că nu vor fi aduși. Da, e adevărat că am spus că există o prietenie între Iulian Călin și Nicolae Dică și voi aduce și dovezi în acest sens.

Am spus, însă, că sunt prieteni, nu am insinuat altceva. Dar Călin se antrena la Pitești, când acolo se pregătea și SCM, echipa pe care o antrena Dică atunci.

Este al doilea meci consecutiv al nostru de acasă în care suntem arbitrați de un piteștean. Nu înțeleg de ce la aceste trei meciuri din play-off nu sunt trimiși arbitrii noștri care sunt delegați de UEFA la meciuri de Champions League și de Europa League", a zis Bogdan Mara la TV Digi Sport.

Citește și: Acuzații fără precedent în Liga 1: "Sigur există o legătură între arbitru și Dică" EXCLUSIV Reacția antrenorul lui FCSB: "Sunt revoltat! E o mare o nedreptate”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.