Tenis

INDIAN WELLS. Surpriză de proporții la Indian Wells: una dintre cele mai bune tenismene din 2018, eliminată de o jucătoare de 16 ani!

Amanda Anisimova // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 11 martie 2018

Turneul feminin de la Indian Wells a adus în această seară o nouă mare surpriză. Petra Kvitova (9 WTA), una dintre cele mai bune jucătoare din 2018, cu două titluri, a fost eliminată în turul III de puștoaica de 16 ani Amanda Anisimova (149 WTA). 

Anisimova s-a impus în două seturi, scor 6-2, 6-4, la capătul unui meci care a durat o oră și 11 minute. 

Americanca nu i-a dat nicio șansă Kvitovei în primul set, pe care l-a câștigat clar, la 2, după ce a făcut două break-uri și a dat dovadă de o maturitate ieșită din comun pentru vârsta ei, făcându-și fiecare game jucat la serviciu.

Kvitova a început să echilibreze jocul în setul secund, a făcut break în debutul acestuia, conducând cu 3-1. De acolo, Anisimova a revenit senzațional și a luat 4 game-uri la rând, reușind să câștige în cele din urmă setul cu 6-4. 

Anisimova își continuă astfel parcursul foarte bun de la Indian Wells, unde nu a pierdut niciun set până acum. Tânăra din State le-a mai învins până acum pe Anastasia Pavlyuchenkova și Pauline Parmentier.

3.45
a fost cota oferită de majoritatea agențiilor de pariuri pentru victoria Amandei Anisimova. Kvitova avea 1.32

În turul următor, Anisimova se va duela cu învingătoarea partidei dintre Shuai Zhang și Karolina Pliskova.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.