Liga 1

Ruptă în bătaie de "Săgeată"? Un tabloid susține că Marius Niculae și-ar fi băgat în spital fosta iubită: "O calcă-n picioare efectiv"

Imagine din vacanță cu Oana și Marius / FOTO Facebook

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 12 martie 2018

Tabloidul Cancan publică o informație șocantă: "Marius Niculae, cunoscut cu multiple antecedente de violență domestică, și-a stâlcit în bătaie fosta iubită acum câteva zile".

Oana Marica, o tânără cunoscută în lumea mondenă ca "Bunesa", ar fi intrat în colimatorul fostului său iubit după ce acesta a aflat că ea ar avea o relație cu un om de afaceri. Cancan.ro susține că Niculae ar fi așteptat-o pe stradă în noaptea de vineri spre sâmbătă și "i-a rupt hainele, a călcat-o-n picioare efectiv, a lovit-o fără pic de milă în burtă".

Tânăra ar fi fost apoi dusă cu ambulanța la Spitalul Elias, iar de acolo la "Floreasca", unde - conform ziariștilor sursei citate - medicii ar fi pus un diagnostic multiplu: "Traumatism cranio-cerebral, agresiune declarativă, traumatism facial, traumatism toracic simplu".

La spital ar fi venit și poliția, dar tânăra n-a vrut să depună deocamdată plângere pentru lovire și alte violențe, susțin ziariștii tabloidului. 

Marius Niculae (37 de ani), care tocmai s-a apucat de impresariat, a fost logodit anul trecut cu Oana Marica. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.