Campionate

VIDEO "Sarrisipit" visul scudetto! Napoli s-a încurcat și cu Inter și e tot mai departe de titlu » Declarația resemnată a antrenorului napolitanilor

FOTO: Reuters

Articol de Daniel Scorpie  —  luni, 12 martie 2018

Maurizio Sarri, antrenorul fostului lider Napoli, e resemnat că va pierde iar cursa cu Juve pentru titlu: "Dacă ei vor învinge în toate meciurile, nu putem decât să-i aplaudăm. Noi încercăm să dăm tot ce-avem mai bun".

Numai un punct din ultimele două etape, 2-4 cu Roma și 0-0 cu Inter, aseară, și Napoli a cedat pasul și șefia în Serie A. Și poate ajunge la -4 față de Juventus, care joacă miercuri restanța cu Atalanta, cu meciul direct programat la Torino.

VIDEO cu rezumatul partidei Inter - Napoli 0-0

Zarurile par deja aruncate pentru al șaptelea scudetto la rând al bianconerilor, iar Sarri a depus deja armele, păstrându-și discursul din ultima vreme. "Nu suntem cei mai buni, cei mai bogați și nici obligați să câștigăm! Dacă ei vor învinge în toate jocurile, nu putem decât să-i aplaudăm", spune antrenorul.

Unica emoție, bara lui Skriniar

Și Napoli chiar nu a fost mai bună în ambele meciuri decât Inter. Pe San Siro-Meazza, Handanovici aproape că nu a avut ce apăra. Trei șuturi au reușit împreună Mertens și Insigne, dintre care două pe lângă țintă. Cel mai mult a riscat Reina, dar bara l-a salvat la ocazia cu capul a lui Skriniar.

"Sunt mulțumit, am făcut un meci bun, ca atitudine și implicare, răspunzând după eșecul cu Roma. Am înfruntat însă o echipă puternică. Noi avem obligația să dăm tot ce-avem mai bun, să obținem rezultate indiferent de adversar". Eliminat deja din Cupa Italiei și Liga Europei, Sarri ratează practic și ultimul său obiectiv, dacă nu se-ntâmplă vreo minune.

"Nu pot să-l condamn pe Insigne că a greșit un șut. Probabil a fost cea mai importantă ocazie a noastră, dar Lorenzo face un sezon nemaipomenit"
Maurizo Sarri, antrenor Napoli

5 meciuri
fără gol primit în deplasare este seria reușită de Napoli, egalând recordul clubului în Serie A

11 partide
în care marcase consecutiv avea Napoli în campionat. Cu Fiorentina, 0-0, rămăsese ultima oară pe sec

34,6%
 la sută a fost posesia lui Inter în meciul cu Napoli, record negativ al neazzurrilor din septembrie 2015

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.