Stranieri

Adrian Porumboiu, reacție șocantă în direct la TV » Compară evenimentele din Grecia cu un meci scandalos din România: "A spus că și-ar tăia mâna, dar mai bine își tăia capul"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 12 martie 2018

Fostul arbitru Adrian Porumboiu a comentat incidentele șocante care au avut loc aseară în Grecia, spre finalul partidei dintre PAOK Salonic și AEK Atena. 

"Norocul grecilor e că și-au trimis specialistul în arbitraj în România (n.r. - ironie către Kyros Vassaras, șeful CCA)

Dacă jucătorul cu numărul 8 nu se duce către minge și stă în poziția care este, nu este ofsaid. Prin acea poziție pe care o are, el participă activ la faza respectivă. Se duce către minge. 

Cred că din România i-a transmis Vassaras postmeridian arbitrului să termine partida. Așa i s-a spus și lui Alexandru Tudor de către 2 mahări din Federație, că titlul trebuie să ajungă la CFR în 2012. Tudor a spus că și-ar tăia și o mână spunând că e corect, dar mai bine și-ar tăia capul. Se întâmplă și la ei. Pistoalele au dispărut și la noi, în rest totul e asemănător.

O să-i trimită pe unii pe la pușcărie, apoi se liniștește campionatul. E o metodă brevetată și în România. Patronul lui PAOK era în misiune, de asta avea pistolul la el. Acest trend al violenței e specific fiecărei societăți și nimic nu mai are frontiere", a declarat Porumboiu, la Pro X.

Fostul finanțator al lui FC Vaslui face referire la evenimentele din finalul sezonului 2011-2012, când Alexandru Tudor a întrerupt partida dintre U Cluj și CFR Cluj ca urmare a incidentelor ce au avut loc pe teren între jucătorii celor două combatante. Partida s-a rejucat ulterior, iar titlul a fost câștigat de CFR în detrimentul lui FC Vaslui. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.