Stranieri

Urmează haosul la echipa lui Răzvan Lucescu?! Decizie fără precedent luată de Poliție

Articol de Theodor Jumătate  —  luni, 12 martie 2018

Potrivit postului elen de televiziune Skai TV, Ivan Savvidis ar fi urmărit de poliție. Procurorii au lansat deja o investigație, după ce proprietarul lui PAOK a pătruns pe teren cu un revolver, amenințând arbitrul și oficialii lui AEK Atena duminică seară.

S-ar fi emis un mandat de arestare pe numele magnatului cu dublă cetățenie (rusă și greacă), fost membru al Parlamentului la Moscova și apropiat de Vladimir Putin. Iar poliția îl caută pentru a-l reține.

În același timp, procurorii ar avea mandate de arestare și pentru cei patru bodyguarzi ai lui Savvidis. Și ei ar fi fost înarmați când și-au însoțit patronul pe gazon. 

”Când cineva intră pe teren cu un pistol, e o provocare inadmisibilă”, a declarat Georgios Vassiliadis, ministrul adjunct al Sportului. Totuși, ziarul Sport24 încearcă să-l cauționeze pe Savvidis:  ”Purta legal arma. E interzis să vii pe stadion înarmat, dar, în tensiunea momentului, a uitat că are pistolul la el”.

Vezi și: Ipoteză incredibilă după nebunia de la PAOK - AEK Atena: "Ești mort"! » Politicul se implică: PAOK retrogradată și campionatul suspendat?!?

Vezi aici filmul evenimentelor de la meciul de aseară dintre PAOK și AEK Atena

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.