Liga 1

Gluma zilei pe GSP.RO: Gigi Becali poate da în judecată Steaua :D » "Forma noului stadion e copiată din sigla FCSB-ului"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 12 March 2018

Compania Națională de Investiții a publicat astăzi primele fotografii cu viitorul stadion al Stelei, care se află în programul pentru EURO 2020. 

Imediat, susținătorii echipei lui Becali au remarcat faptul că viitoarea arenă din Ghencea seamănă izbitor cu stema FCSB. 

Câțiva dintre cititorii GSP.ro au semnalat acest fapt în secțiunea de comentarii de pe site

După ce a pierdut în instanță dreptul de a folosi sigla Stelei, Gigi Becali a înregistrat noua stemă a echipei sale: o stea galbenă în opt colțuri. Iar design-ul exterior al viitorului stadion Steaua seamănă destul de mult cu acel logo :)

Lucrările la Stadionul Steaua ar urma să înceapă la sfârșitul lunii iunie. Arena din Bd. Ghencea, inaugurată în 1974, va fi demolată și construită de la zero.

Noua arenă va avea 30.500 de locuri,  4 vestiare, 24 de camere pentru cazarea sportivilor, un muzeu și mai multe spații comerciale. 

Vezi și:  Veste șoc despre stadionul Dinamo + prima imagine cu noua arenă din Ghencea » Noul Ministru al Sportului și Gică Popescu, detalii vitale despre stadioanele pentru EURO 2020

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.