Liga 1

Conducerea CFR-ului a reacționat după ce FCSB a acuzat limbajul lui Petrescu: "Asta vrei să-mi spui?"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 12 March 2018

Scouter la CFR Cluj, Marius Bilașco a vorbit despre problema ridicată de Gigi Becali, referitoare la limbajul folosit de Dan Petrescu. Acesta nu crede că este o problemă și vede doar o încercare a FCSB-ului de a destabiliza lucrurile la echipa ardeleană. 

"E subiectul ăsta fierbinte, iar FCSB vrea să-l amplifice, are tot interesul. Normal, pentru că nu au motive să pună presiune din altă parte, pentru problema arbitrajului am clarificat-o că vor avea ce arbitri vor ei. Vor români, pentru noi e OK. Vor străini, e OK.

Condiţia e să fie din campionatele de top. Nu propunerile care au fost pe la ligă de prin Serbia, Israel. Încearcă să destabilizeze găsind tot felul de motive şi un motiv ar fi Dan Petrescu, că altceva...

La fotbal se înjură. Vrei să-mi spui tu că cei de la Steaua nu înjură? Steaua, tot timpul înaintea meciului noastru, a găsit în tur arbitrajul, acum l-a găsit pe Dan Petrescu să pună presiune. O să ne aşteptăm să iasă şi mai multe mizerii", a zis Marius Bilașco la TV Telekom Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.