Liga 1

ULTIMĂ ORĂ Dinamo se revanșează în fața fanilor! Decizie de ultimă oră după ce abonamentele au fost interzise în play-out

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 12 martie 2018

Conducerea clubului a decis că abonamentele puse în vânzare la începutul sezonului nu vor fi valabile la meciurile din play-out, anunțând pe site-ul oficial că fanii care vor să asiste la partide trebuie să-și cumpere bilet.

Președintele lui Dinamo, Alexandru Vlad, i-a anunțat pe fani că situația se va schimba și că suporterii vor putea profita de abonament și la meciurile din play-out, urmând ca în această săptămână să se facă anunțul. 

"Sperăm să rezolvăm această problemă. Într-adevăr, s-a specificat clar că abonamentele sunt valabile doar pentru sezonul regulat, dar vrem să schimbăm treaba. Am avut niște probleme tehnice și am decis ca la acest meci să se intre pe bază de bilet separat.

Vom face un anunț oficial în privința acestui lucru săptămâna aceasta, probabil de la următorul meci se va intra și pe baza abonamentului. S-au vândut până la 300 de bilete pentru azi", a zis Alexandru Vlad la TV Digi Sport. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.