Stiri nebune

Atenție, imagini șocante! I-au pus piciorul amputat sub cap, în loc de pernă!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 13 martie 2018

În urma unui grav accident de circulaţie, un bărbat din Jhansi (India) a fost dus de urgenţă la spital, unde s-a ales cu un picior amputat. Acesta a fost mult timp inconştient, însă când s-a trezit a constatat că cineva i-a aşezat piciorul amputat... sub cap, în loc de pernă.

Conform poliţiei, nu este clar cine i-a pus pacientului piciorul sub cap, însă patru angajaţi ai spitalului în cauză, inclusiv doi medici, au fost suspendaţi din funcţii, urmând să fie desfăşurată o anchetă.

"Am înființat un comitet de patru medici pentru a stabili cum a ajuns piciorul amputat sub capul pacientului", a declarat Sadhna Kaushik, un oficial al spitalului Maharani Laxmi.

Pacientul sub capul căruia a fost găsit piciorul lui a fost identificat ca fiind Ghanshyam, în vârstă de 28 ani, care lucra pe post de ajutor într-un autobuz şcolar. Acesta a fost grav rănit, atunci când autobuz s-a răsturnat în încercarea de a evita o tamponare. Bărbatul a fost dus la un spital de stat, alături de circa 25 de copii răniţi.

Familia sa a declarat că personalul spitalului a refuzat să-i dea o pernă. "Când am ajuns la spital, am văzut că piciorul lui a fost folosit ca pernă. Am cerut în repetate rânduri medicilor să intervină, dar au refuzat", a declarat un aparţinător al pacientului.

Spitalele publice din India sunt deseori slab echipate, insuficient finanțate și cu un nivel foarte scăzut de personal.


Ghanshyam

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.