Tenis

INDIAN WELLS. Serena Williams a trecut cu greu peste înfrângerea cu Venus: "N-am cum să fiu altfel decât dezamăgită"

FOTO: REUTERS

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 13 martie 2018

Venus Williams (37 de ani) a învins-o în această dimineață pe Serena Williams (36 de ani), 6-3, 6-4, în cel mai așteptat meci al anului din WTA.

Serena Williams și-a stăpânit cu greu dezamăgirea la finalul meciului, felicitând-o în același timp pe Venus pentru nivelul bun arătat. 

"Sunt foarte dezamăgită că am pierdut. N-aș mai fi jucătoarea care sunt dacă n-aș fi dezamăgită. N-am mai văzut-o pe Venus să joace așa bine de foarte multă vreme. Nu a făcut foarte multe erori, a servit foarte consistent. A făcut totul grozav. 

Nu sunt exact unde mi-aș dori să fiu, dar sper să ajung acolo. N-am mai jucat de mai bine de un an și am un drum lung de parcurs. Abia aștept această călătorie", a spus Serena Williams.

"Sunt sigură că va urca din nou în clasament și va câștiga din nou turnee, mai devreme sau mai târziu. Asta e ceea ce văd eu, dar cred că toată lumea vede așa situația.

Cred că forehand-ul meu este mai solid ca niciodată. Muncesc mereu pentru a-mi îmbunătăți loviturile pentru că, sincer, despre asta este vorba în tenis", a spus și Venus, care luptă pentru primul său titlu din carieră la Indian Wells.

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.