Nationala

Răzvan Lucescu reacționează în premieră în disputa care îl viza, dintre Vochin și Gică Popescu: "O mare minciună, o măgărie politică!"

Ionuț Lupescu a fost acuzat de Vochin pentru numirea lui Lucescu la națională din 2009 // FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 13 martie 2018

Răzvan Lucescu, antrenorul lui PAOK Salonic, a comentat pentru prima oară dialogul încins dintre Andrei Vochin, consilerul lui Burleanu, și Gică Popescu.

Atunci, Vochin declara că aducerea lui Daum la națională a fost mai inspirată decât instalarea lui Răzvan la prima reprezentativă, orchestrată în 2009 chiar de Ionuț Lupescu. 

"Ştiu foarte bine dialogul de la emisiune. Pot să spun că Andrei Vochin a minţit cu neruşinare! Eu când am plecat de la echipa naţională, în aceea seară, echipa era pe locul 3! După aceea că a fost o greşeală, fără să analizăm contextul. A fost o măgărie politică! Pentru mine nu are loc de alte comentarii. O mare minciună politică în vederea alegerilor!

Indiscutabil l-aş vota pe Ionuţ Lupescu! Indiscutabil! De ce Ionuţ? Pentru toată experienţa fotbalistică pe care o are, pentru toată experienţa managerială pe care o are. Pentru faptul că atunci când a fost la Federaţie au avut cea mai bună perioadă financiară a ei. Pentru că a ajuns la o poziţie la UEFA unde n-a ajuns niciun român şi pentru toate relaţiile pe care şi le-a făcut în acest timp!

Pentru că a crescut şi s-a dezvoltat într-un fotbal care aparţine unei economii puternice în lume: Germania!", a spus Răzvan Lucescu, la TV Telekom Sport. 

Vezi aici dialogul încins dintre Andrei Vochin și Gică Popescu

Vezi și: Care eroare a fost mai mare: Lucescu jr. sau Daum? Gazeta a analizat subiectul de dispută dintre Vochin și Gică Popescu și dă verdictul

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.