Liga 1

3 mari fotbaliști sunt la picioarele lui Budescu, doar Dică nu-l vede decisiv

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 13 March 2018

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor a analizat prestațiile lui Constantin Budescu în acest sezon, rezultând că mijlocașul de 29 de ani a adus 12 puncte echipei sale.

Evoluțiile lui Constantin Budescu din acest sezon i-au încântat pe mai mulți foști mari fotbaliști, Gică Hagi, Gică Popescu și Barab Panduru, care l-au lăudat pe stelist.

 "Budescu are un rol important într-o echipă de fotbal, așa că nu vă mirați! El trebuie să facă diferența, trebuie să creeze și să facă lucruri pe care nu le gândește nimeni. E unul dintre jucătorii care vede poarta din orice poziție, un jucător care e periculos când are mingea", a declarat  Gheorghe Hagi, antrenorul celor Viitorul, echipă împotriva căreia Budescu a marcat duminică.

"Întotdeauna a fost unul dintre jucătorii cel mai interesanți din campionatul nostru. E într-o formă bună, marchează multe goluri, creează multe faze de poartă. Creează ocazii pentru jucători și cred că este unul dintre cei mai buni fotbaliști din România în momentul de față", a fost declarația lui Gheorghe Popescu.

"Există jucătorul ăla care apare când nimeni nu poate să facă nimic! Dă un interior, bară, bară-gol, cum rar vezi pe un stadion al nostru. El este unul dintre cei mai buni jucători pe care i-am văzut, un jucător capabil să facă lucruri din astea", este părerea lui Basarab Panduru, expert TelekomSport

Nicolae Dică:  "Steaua nu e dependentă de el"

Cu toate acestea, antrenorul celor de la FCSB, Nicolae Dică, nu consideră că Budescu este decisiv în jocul echipei sale.

"Echipa nu e dependentă de Budescu! El e un jucător cu experiență, care are calitate și execuții foarte bune în ultimii 20 de metri. De asta a fost adus la Steaua, să facă diferența. În unele meciuri a făcut-o. Ne bucurăm că îl avem în lot, sperăm în continuare să aibă evoluții bune, dar trebuie să ținem cont că mai avem alți zece jucători pe teren", a spu Nicolae Dică.

3 goluri și 3 pase de gol
are Budescu în 2018, an în care a jucat 8 meciuri

7,53
este media notelor primite de Budescu din partea GSP 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.