Liga 1

EXCLUSIV Nu i-a fost uitat trecutul! Gestul trecut neobservat la FCSB - Viitorul! Fanii "au luat foc": "Vom avea o discuție cu el!"

Articol de Vlad Nedelea  —  miercuri, 14 martie 2018

Titularizat în premieră de Nicolae Dică în Liga 1, Cristi Bălgrădean n-a reușit să închidă poarta FCSB-ului în meciul câștigat cu Viitorul, scor 2-1. A fost prima reprezentație a lui Bălgrădean în fața propriei galerii. 

Trecut și pe la Dinamo, "Pufi" a făcut la final un gest pe care puțină lume l-a observat. Chemat de Peluza Roș Albastră pentru "botez", portarul a refuzat vehement acest lucru.

Ca și în cazul lui Cătălin Golofca, Cristi Bălgrădean ar fi fost chemat să sărute emblema roș-albaștrilor și, cel mai probabil, să cânte împotriva marii rivale. Numai că ultrașii nu l-au uitat. 

După ce au postat un mesaj pe Facebook, în care i-au amintit portarului că la următorul meci pe teren propriu suporterii vor fi tot în peluză și probabil îl vor aștepta, aceștia au acceptat să ofere o primă reacție pentru GSP. 

"Deocamdată așteptăm să avem o discuție cu el, apoi vom vedea ce se va întâmpla. Duminică, la Cluj, vom vedea rezultatul", au spus ultrașii FCSB-ului pentru GSP.RO. 

Nici Bicfalvi n-a vrut 

După un meci Dinamo - FCSB, disputat în martie 2016, Eric Bicfalvi, care doar ce revenise în România, însă nu la FCSB, ci la marea rivală, a fost chemat de galerie pentru a-i înjura pe adversari.

Chemat în fața Peluzei Cătălin Hîldan, Eric le-a transmis ultrașilor că nu are de gând să facă acest gest: "Nu pot, sincer nu pot!".  Mai mult, acesta le-a răspuns la salut fanilor FCSB-ului care au venit la acel meci. 

"Nu e normal să înjuri în general, darămite clubul la care ai jucat 5 ani. Am prieteni steliști, o bună parte a familiei mele ține cu Steaua, ar fi însemnat să-i înjur și pe ei. E ca și cum ești cu o femeie, te desparți de ea, după care te apuci s-o înjuri și s-o vorbești de rău!", și-a explicat Bicfalvi gestul atunci. 

E prietenul steliștilor :) 

Fostul portar al lui Dinamo s-a remarcat prin reflexele sale, dar și prin gafele făcute de-a lungul anilor, mai ales contra echipei roș-albastre. În cele 16 meciuri jucate contra FCSB-ului, în Liga 1, Bălgrădean a primit nu mai puțin de 27 de goluri!

De asemenea, în derby-urile Dinamo - FCSB, Cristi este portarul cu cea mai mare medie de goluri încasate, 19 în 9 meciuri! În sezonul 2013-2014, în semifinalele Cupei României, goalkeeper-ul a încasat 5 goluri într-un FCSB - Dinamo 5-2.

21%este procentajul punctelor obținute de echipele lui Bălgrădean în meciurile în care a apărat contra steliștilor

110 meciuri 
a adunat Cristi Bălgrădean la Dinamo în 3 ani și jumătate în care a îmbrăcat tricoul rivalei 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.