Liga Campionilor

Panduru l-ar da cât mai repede afară pe Mourinho și i-a găsit deja înlocuitor: "Căutați-l cât mai repede dacă vreți rezultate"

Foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 14 martie 2018

Basarab Panduru spune că Manchester United ar trebui să-l demită pe Jose Mourinho, după eliminarea din Liga Campionilor în fața celor de la Sevilla, iar în locul său e propus Luis Enrique, fostul tehnician al Barcelonei.

"Sevilla a fost echipa mai bună. Mourinho, practic, în trei reprize nu face absolut nimic, nu joacă absolut nimic. După care, spre suprinderrea mea, îl ceartă pe arbitrul de rezervă care arată prelungirile şi îi reproşează că nu a dat cinci minute în loc de patru minute. Ăla nu-i spune, săracul, de ce nu a jucat în trei reprize...

Este o mare umilinţă pentru United. Căutaţi-l cât mai repede pe Luis Enrique dacă vreţi să faceţi ceva. Atunci vom vedea şi noi fotbal. Sau rugaţi-vă să coboare din tribune Sir Alex Ferguson, pentru că nu cred că ar juca echipa mai slab cu el decât o face cu Jose Mourinho.

Nu poţi să le dai oamenilor ăstora câte 3-400 de milioane anual şi să joace în aşa fel. Nu se poate aşa ceva!", a spus Basarab Panduru la TV Telekom Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.