Tenis

Simona Halep rămâne pe locul 1 WTA cel puțin până în luna mai

FOTO: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor

Articol de Luminiţa Paul  —  miercuri, 14 martie 2018

Simona Halep (26 de ani) și-a asigurat poziția de lider mondial cel puțin până la finalul turneului WTA de la Madrid, ce va avea loc în perioada 4-13 mai.

  • Simona Halep joacă astăzi, în jurul orei 22:00, împotriva Petrei Martic, în sferturile de finală ale turneului de la Indian Wells

Halep va rămâne pe prima poziție a clasamentului mondial măcar până la turneul de la Madrid. Și-a asigurat prelungirea șederii pe locul de vârf al clasamentului mondial după ce Caroline Wozniacki, cea care o putea detrona la finalul acestei săptămâni, a fost învinsă în "optimi" de Daria Kasatkina, 6-4, 7-5.

Dacă daneza ar fi cucerit titlul la Indian Wells, ea ar fi făcut din nou rocada cu Simona, cum s-a întâmplat după Australian Open. Românca și-a recăpătat poziția de lider în urma turneului de la Dubai, acolo unde Caro nu a participat și a pierdut punctele izbutite anul trecut. Pe de altă parte, Halep și-a depășit deja, odată cu calificarea în "sferturi", performanța din 2017 de la Indian Wells, adăugând la zestrea actuală de puncte.  

1470 de punctepoate fi diferența dintre Halep și Wozniacki la finalul turneului, dacă românca se impune la Indian Wells

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.