Liga 1

Declarație sfidătoare a unei vedete de la Dinamo: "Toată lumea trebuie să vadă că acest club e doar un pas spre Europa"

FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 14 martie 2018

Ivan Pesici (25 de ani), unul dintre croații care joacă la Dinamo, a făcut o declarație care i-ar putea înfuria pe fanii dinamoviști. Pesici consideră clubul din "Ștefan cel Mare" doar o rampă de lansare pentru fotbalul mare și mirajul economic din străinătate.

"Dinamo e o echipă mare, dar toată lumea de aici trebuie să vadă Dinamo ca un simplu pas dacă aceștia vor să ajungă în Europa la echipe mari sau să facă bani să le ajungă tot restul vieții.

Vreau să joc, să dau ce am mai bun și, după o perioadă, un an, poate doi, am contract doi ani și jumătate, să plec undeva la un nivel mai înalt. Sunt la vârsta potrivită, nici tânăr, nici bătrân, iar dacă demonstrez ceva, pot pleca", a declarat Ivan Pesici, potrivit TV Digi Sport.

Trecut în carieră pe la Austria Klagenfurt, Sibenik, Zadar, RNK Split și Hajduk Split, Pesici a venit la Dinamo în această iarnă, marcând până acum două goluri pentru "câini" în campionat.

GSP.ro a tratat pe larg subiectul restructurărilor masive care vor avea loc la Dinamo din vară, iar Ivan Pesici se numără printre puținii dinamoviști care ar urma să continue la echipă și din următorul sezon (DETALII PE LARG, AICI)

Vezi și: GALERIE FOTO "Secretul" lui Ivan Pesici, cel mai în formă dinamovist: cum arată iubita lui

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.