Nationala

EXCLUSIV Document oficial » Acuze de trafic de influență și abuz în serviciu la FRF! DNA a ridicat contractul de muncă al lui Mircea Sandu

Articol de Justin Gafiuc  —  miercuri, 14 martie 2018

Direcția Națională Anticorupție a descins azi la sediul FRF și a ridicat mai multe documente, printre care contractul de muncă a lui Mircea Sandu. 

Gazeta Sporturilor a intrat în posesia "Ordonanței de ridicare de înscrisuri" în baza căreia DNA a ridicat mai multe documente. Documentul indică urmărire penală pentru trafic de influență și abuz în serviciu pentru o persoană "funcție de conducere", iar procurorii au ridicat contractul de muncă al lui Mircea Sandu, din martie 2011.

"S-a dispus începerea urmării penale in rem sub aspectul săvârșirii infracțiunii de folosirea influenței sau autorității de către o persoană care îndeplinește o funcție de conducere în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite.

S-a dispus extinderea urmăririi penale în cauză, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de abuz în serviciu, dacă funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenite, cu consecințe deosebit de grave", se arată în documentul DNA.

De la FRF, procurorii DNA au ridicat:

  • contractul de muncă al lui Mircea Sandu, valabil în martie 2011,
  • statutul FRF în martie 2011,
  • organigrama FRF, statul de funcții al FRF și centralizatorul cu nivelul de salarizare din martie 2011 
  • contractul colectiv de muncă încheiat între FRF și salariați, valabil în 2011

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.