Campionate

Pleacă de la Barcelona: "Mă decid pe 30 aprilie" » Este ademenit cu un salariu URIAȘ și o propunere inedită

FOTO: Reuters

Articol de Theodor Jumătate  —  joi, 15 martie 2018

La 33 de ani, mijlocașul Andres Iniesta este aproape de despărțirea de Barcelona, echipă care aseară s-a calificat în "sferturile" Ligii după 1-1 în tur și 3-0 în retur cu Chelsea. 

Crescut la formația catalană, Iniesta este dorit de Tianjin Quanjian, care vrea să-l convingă pe starul Barcelonei cu un salariu de 35 de milioane de euro pe sezon.

"Vei accepta transferul în China, la sfârșitul sezonului?", au fost curioși reporterii după Barcelona - Chelsea, 3-0, în optimile UEFA Champions League.

"Înainte de 30 de aprilie, voi lua decizia. Va fi cea mai onestă hotărâre pentru mine și pentru club", a declarat căpitanul catalanilor. "Sunt două opțiuni, să rămân sau să plec", a glumit Iniesta, care ar primi 35 de milioane de euro anual lângă Marele Zid. 

 Se ofere să-i cumpere vinul de producție 

Chinezii sunt în continuă căutare de vedete și nu îi sperie nicio restricție financiară. Andres Iniesta e printre cele mai importante ținte, iar Tianjin Quanjian îl ademenește cu o clauză nemaiauzită în fotbalul mondial. Dacă va accepta să semneze, mijlocașul de 33 de ani al Barcelonei are garantată cumpărarea a două milioane de sticle de vin din producția proprie, Bodega Iniesta din Manchuela, o afacere intrată pe piața viticolă din 2010!

Iniesta are 32 de meciuri în acest sezon și a marcat un gol, oferind și trei pase de gol. Andres Iniesta a debutat la Barcelona în octombrie 2002 și a cucerit 29 de trofee.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.