Liga 1

Gică Hagi, ofertat de o "națională" calificată la Mondialul din Rusia: "Fără modestie, pot schimba și cursul apei!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 15 martie 2018

Gică Hagi, managerul tehnic de la Viitorul, a declarat din nou că este decis să plece din România.

"Cred că de acum încolo nu o să refuz ofertele. Nu mai contează ce am refuzat. Nu a fost doar una, ci mai multe. Au fost şi propuneri de la o echipă naţională care participă la Mondiale şi am spus nu.

Regula nu se mai schimbă. Greşelile mele ca antrenor au fost când am luat echipa de pe drum. Am personalitatea mea, am stilul meu şi nu e bine să confund, să iau echipe de pe drum. Acestea au fost greşelile pe care le-am făcut, dar am învăţat din ele. De acum când iau un proiect îl iau de la început şi îl clădesc pe orice ce doreşte fiecare.

Am experienţa necesară să duc anumite lucruri. Pot să schimb şi cursul apei, chiar dacă acum nu sunt modest. Pot să schimb multe, am învăţat multe. Cred că aş putea să duc mai ales această presiune de care mulţi se plâng. Nu am nicio problemă. Din contră, îmi place. Sunt deschis la propuneri. Sunt internaţional, am trăit mult şi după graniţă. Vom vedea ce va fi", a spus Gică Hagi într-o conferință de presă, potrivit TV Telekom Sport.

A avut ofertă de la Deportivo

Impresarul Pietro Chiodi a dezvăluit că în iarnă Gică Hagi putea antrena în La Liga, la Deportivo La Coruna, echipa lui Florin Andone, pregătită acum de Clarence Seedorf.

"Gică a avut o ofertă concretă din Spania, în pauza de iarnă. A avut o ofertă de la Deportivo și a refuzat-o. El nu mai vrea să se implice în astfel de proiecte de la jumătate. Nu a vrut să plece.

Din vară, vom vedea ce va fi. Totul se poate întâmpla și în ultima secundă. Așteptăm. El nu a vrut să plece”, a spus Pietro Chiodi la TV DigiSport.

De-a lungul carierei, Gică Hagi a mai antrenat naționala României, Bursaspor, Galatasaray, Poli Timișoara și FCSB.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.