Tenis

Ea e senzația de la Indian Wells! A eliminat 3 câștigătoare de Mare Șlem, e fană declarată Barcelona și uimește: "El e fotbalistul cu care m-aș compara"

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 16 martie 2018

Rusoaica Daria Kasatkina (20 de ani, 19 WTA) face un turneu extraordinar la Indian Wells, fiind calificată în semifinalele competiției, unde o va înfrunta pe Venus Williams, dar dorește să rămână cu picioarele pe pământ.

"Nu vreau ca oamenii să creadă că sunt cineva special. Sunt un om simplu care iubește fotbalul, adoră mâncarea bună, căruia îi plac lucrurile simple. Sunt cineva care din întâmplare a ajuns să joace tenis", a declarat Kasatkina pentru wta.com.

Întrebată despre fotbalistul cu care se aseamănă, Kasatkina fan declarat al Barcelonei, a surprins pe toată lumea: "Aș vrea să pot spune Messi, dar cel mai probabil semăn cu Iniesta. Poate amândoi".

"Ucigașa" campioanelor de Mare Șlem

Daria Kasatkina a reușit o performanță unică, eliminând câștigătoarele ultimelor două turnee de Mare Șlem, pe Sloane Stephens, campioana de la US Open 2017, și pe Caroline Wozniacki, învingătoarea de la Australian Open 2018. În plus, a trecut și de Angelique Kerber, dublă câștigătoare de Mare Șlem. 

Organizatorii au anunțat orele semifinalelor Indian Wells » Halep intră ultima pe teren

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.