Liga 1

VIDEO O dădură în bară! Zlatinski a irosit un penalty în meciul cu Viitorul, iar U Craiova ratează șansa de a urca pe locul 2

FOTO: Mediafax

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 16 martie 2018

Viitorul și U Craiova au încheiat la egalitate primul meci din etapa a doua a play-off-ului, 0-0. Oltenii puteau pleca cu toate punctele de la Ovidiu, dar Zlatinski a irosit un penalty în minutul 58. 

Primele 30 minute au fost anoste, fără vreo ocazie notabilă de gol. Prima șansă a apărut abia în minutul 30, când lovitura de cap a lui Ianis Hagi a fost prinsă cu siguranță de Mitrovici.

Jucătorii lui Hagi s-au apărat foarte bine în prima repriză, anihilând cu succes tridentul Burlacu - Băluță - Mitriță. Ultimul ar fi putut fi eliminat după ce în minutul 38 a simulat în careul advers la o fază de atac, deși avea deja "galben". Arbitrul Horațiu Feșnic a lăsat însă jocul să continue.

Oltenii au încercat să fie mai incisivi în repriza secundă și au obținut un penalty în minutul 57, în urma duelului dintre Țîru și Mitriță. A executat bulgarul Zlatinski, care a lovit însă bara!

6 penalty-uri
au ratat oltenii în ultimele două sezoane

Ianis Hagi a avut două ocazii pentru Viitorul în minutele 73 și 75. Mai întâi, a șutat puțin peste din lovitură liberă, iar la două minute distanță Mitrovici a reținut cu siguranță șutul lui Ianis de la 20 de metri.

Finalul a fost animat doar de eliminarea lui Ionuț Vînă din minutul 82, care a primit al doilea galben după o intrare dură la Răzvan Popa.

S-a terminat 0-0, iar U Craiova rateză oportunitatea de a trece peste FCSB în clasament. Oltenii sunt pe 3, cu 30 de puncte, și așteaptă un egal la derby-ul dintre CFR și FCSB pentru a rămâne în lupta la titlu.

Viitorul e pe 4, cu 23 de puncte, iar obiectivul dorit de Hagi, locul 3, pare foarte greu de atins.

Viitorul - U Craiova 0-0TEXT / VIDEO*Zlatinski a irosit un penalty pentru U Craiova în minutul 58**Ionuț Vînă a fost eliminat în minutul 82 după ce a încasat al doilea "galben"

Echipele de start:

Viitorul: Cojocaru - M. Lima, Țîru, de Nooijer, Cr. Ganea  - Cicâldău, Mladen, Vînă - Chițu, Gavra, I. Hagi
Rezerve:
Buzbuchi, V. Ghiță, Mățan, Ciobanu, Hodor, Drăguș, T. Băluță
Antrenor:
Gheorghe Hagi

U Craiova: Mitrovici - Popov, Kelici, Briceag - Martici, Zlatinski, Mateiu, Bancu - Burlacu, Băluță, Mitriță
Rezerve:
Calancea, Dimitrov, Andre Santos, Glavina, Gustavo, R. Popa, Screciu
Antrenor:
Devis Mangia

Arbitru: Horațiu Feșnic
A1: Valentin Avram
A2: Adrian Ghinguleac

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.