Liga 1

Veste bombă înainte de CFR - FCSB » Un jucător criticat constant de Gigi Becali a fost lăsat acasă!

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 17 martie 2018

Deși a anunțat că nu are nicio problemă de lot pentru derby-ul cu CFR Cluj, Nicola Dică a luat o decizie surprinzătoare, lăsându-l acasă pe mijlocașul Dragoș Nedelcu (21 de ani) pentru derby-ul de duminică. 

Decizia este cu atât mai surprinzătoare cu cât fotbalistul adus de la Viitorul nu întâmpină nicio problemă medicală și nici nu este suspendat pentru acest meci!

Nedelcu a fost constant una dintre țintele lui Gigi Becali, astfel că decizia de a nu fi pe teren la Cluj i-ar putea aparține chiar latifundiarului. Patronul FCSB l-a criticat în termeni duri pe mijlocaș în această iarnă, seria de acuze începând după meciul de la Mediaș, câștigat greu de FCSB cu 2-1: 

"În schimb, imediat după criticile venite din partea patronului, Nedelcu a fost apărat de fostul antrenor Gică Hagi: "Nedelcu e criticat? Îmi vine să râd! Cum să nu fie bun, dacă selecţionerul Contra îl cheamă la naţională?"

  • CFR Cluj - FCSB, meci cu implicații importante în lupta pentru play-off, se joacă duminică, de la ora 20:45. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV.
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.