Tenis

Nimeni nu-l oprește pe Roger Federer! » Elvețianul a avut cel mai greu meci din ultimele luni, dar a rezistat eroic și s-a calificat în finala de la Indian Wells

FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 17 March 2018

Roger Federer (35 de ani), liderul din clasamentul ATP, s-a calificat în această seară în finala turneului Masters de la Indian Wells.

Elvețianul a avut un meci complicat în semifinale în fața croatului Borna Corici (21 de ani, 49 ATP). Federer s-a impus greu în trei seturi, scor 5-7, 6-4, 6-4, după două ore și 21 de minute de joc.

Liderul mondial a clacat pe propriul serviciu în primul set și a fost neputincios la retur, astfel că Borna Corici și-a adjudecat setul la 5.

Croatul a condus în setul doi cu break, a avut inclusiv 3-1, dar Federer a început să joace excelent din acel moment și a trimis partida în decisiv după ce a câștigat manșa secundă la 4.

Corici a condus de două ori cu break și în decisiv, dar Federer și-a dovedit încă o dată ingeniozitatea și a câștigat setul trei cu 6-4, obținând calificarea în finala de la Indian Wells, turneu pe care l-a câștigat și anul trecut.

În ultimul act, Federer se va duela cu învingătorul partidei dintre Juan Martin del Potro și Miloș Raonici.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.