Tenis

SIMONA HALEP. Lecția predată Roger Federer liderului WTA: "El a reușit ceea ce Simona Halep nu a putut face cu câteva ore înainte"

FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 18 March 2018

Roger Federer (1 ATP) le-a predat o lecție de versatilitate și dârzenie Simonei Halep (1 WTA) și lui Venus Williams (8 WTA), susține jurnalista Alyssa Roenigk.

Roger Federer l-a învins pe Borna Coric (21 de ani), scor 5-7, 6-4, 6-4,  și s-a calificat în finala Indian Wells. Elvețianul a rezistat eroic în actul decisiv, Coric având șanse de a se desprinde la 5-3 pe propriul serviciu (vezi totul despre meci AICI)

Cu 24 de ore înainte, Simona Halep și Venus Williams nu au găsit soluții în fața jocului Dariei Kasatkina (20 de ani) și a lui Naomi Osaka (20 de ani). Alyssa Roenigk, jurnalistă ESPN, a punctat diferențele dintre cele două atitudini într-un editorial. 

"Roger Federer a reușit contra lui Coric ceea ce Simona Halep și Venus Williams nu au putut face cu câteva ore mai devreme. A găsit o modalitate de a stop elanul tineresc și loviturile puternice ale unui adversar care nu avea nimic de pierdut.

Când jocul nu i-a mers, Roger a improvizat. S-a adaptat situației. Cel mai spectaculos juctător din lume a câștigat într-un mod chinuit. Dar cui îi pasă atât timp cât a triumfat?!", a scris jurnalista ESPN Alyssa Roenigk.

Citește și: Ce finală! Nu s-a mai întâmplat de la epicul din 2001, când tinerele Serena Williams și Kim Clijsters își anunțau dominația

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.