Liga 1

UPDATE VIDEO Șanse MINIME ca partida dintre CSM Iași și Astra să se joace! Cum arată stadionul acum

FOTO: Facebook @CSM Politehnica Iași

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 18 March 2018

Marius Onofraș, directorul sportiv al celor de la Poli Iași, consideră că partida de astăzi împotriva Astrei Giurgiu are șanse foarte mici să se dispute. 

UPDATE 16:00

Terenul este acoperit de zăpadă. Muncitorii fac tot posibilul pentru ca suprafața să fie aptă de joc, însă șansele ca partida să înceapă la ora 18:00 sunt minime.

"Vremea nu prea ne ajută. Se face tot posibilul să se îndepărteze zăpada. Facem tot ce depinde de noi. Am pus folie, oamenii muncesc de azi-dimineață la stadion, dar stratul de omăt este foarte mare.

Din punctul meu de vedere e imposibil să se joace. Ăsta nu ar fi fotbal. E foarte greu pentru jucători. Acum sunt - 5 grade Celsius , dar probabil va fi mai frig la ora meciului", a declarat Onofraș la TV Digi Sport.

BOTOȘANI - DINAMO nu se joacă nici azi

Cornel Sfaițer, președintele celor de la FC Botoșani, a confirmat că partida dintre FC Botoșani și Dinamo nu se poate juca nici astăzi, și că formația antrenată de Florin Bratu a plecat deja spre București. 

"Încă ninge la Botoșani. E un strat foarte mare de zăpadă. Nu putem disputa nici astăzi partida. Terenul arăta mult mai bine ieri la ora asta, însă ați văzut ce s-a întâmplat.

Am discutat și cu cei de la Ligă, dar nu am putut face nimic. Am avut discuții și despre programarea meciului astăzi, cum a fost cazul între Hermannstadt și FCSB în Cupa României. Dinamoviștii au plecat deja spre casă. Nu mai avea sens să rămână",

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.