Stranieri

Stanciu, supărat după ce a înscris două goluri și a avut 3-0 la pauză: ”Ne pierdem concentrarea. Jucăm mereu slab în repriza a doua”

FOTO: Facebook @Sparta Praga

Articol de Theodor Jumătate  —  duminică, 18 martie 2018

Al 4-lea egal la rând al Spartei lui Stanciu, Niță și Vătăjelu, scor 3-3 contra celor de la Slavia Praga, l-a nemulțumit pe mijlocașul naționalei: ”Nu sunt fericit, chiar dacă am înscris. Nu știu ce se întâmplă cu noi, nu mai suntem agresivi”.

De când a venit la Praga, Stanciu nu are decât o victorie. Atunci, la 2-0 cu Liberec, pe 18 februarie, la debut. După aceea, patru etape consecutive, Sparta a făcut doar egaluri. A avansat ca o furnică, un punct pe meci, și e acum pe locul 6, în afara cupelor europene. Degeaba a fost concediat Stramaccioni. Hapal, noul antrenor, nu a schimbat nimic.

Sâmbătă, după 3-0 la pauză în derbyul cu Slavia, a primit trei goluri în repriza a doua. Și decarul vișiniilor era supărat la zona mixtă, deși marcase două goluri și provocase autogolul de 2-0.

"Nu sunt fericit, chiar dacă am înscris. Am condus cu 3-0 și totuși încheiem meciul triști, pentru că realizăm că ar fi trebuit să jucăm mai bine", s-a plâns Stanciu. "Nu știu ce se întâmplă cu noi. Jucăm mereu slab după pauză. Nu mai suntem agresivi, ne pierdem concentrarea". 

"Nu e normal să ai 3-0 și să fii egalat. Vremea nu poate fi o scuză, și adversarii au jucat în aceleași condiții"Nicolae Stanciu


"Slavia putea înscrie un gol, dar la 3-1 trebuia să reacționăm. Să marcăm noi, nu să ne predăm și să mai primim unul"
Nicolae Stanciu, mijlocaș Sparta Praga

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.