Tenis

Înțelegere între Darren Cahill și Roger Federer » Detaliile unei povești neștiute

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 18 martie 2018

Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, a fost la un pas să parafeze o colaborare cu Roger Federer în 2009.

Tony Godsick, agentul lui Roger Federer, a dezvăluit că elvețianul a fost aproape să se înțeleagă cu Darren Cahill în 2009. Cei doi ajunseseră la un acord, ba mai mult, chiar s-au antrenat împreună timp de o săptămână. Totul a căzut în ultima clipă, australianul fiind covins de soție să nu accepte un job care l-ar ține tot anul departe de casă. În acel moment, cei doi copii ai familiei Cahill aveau 4, respectiv 7 ani.

"Darren e un om minunat, are o personalitate fantastică şi ar fi fost un adevărat dar pentru Roger. Dar nu a vrut să călătorească atât de mult, are o familie tânără şi vrea să le stea aproape", a explicat Tony Godsick.

Carieră impresionantă

Cahill, 52 de ani, este unul dintre cei mai apreciați antrenori din circuit, având o experiență bogată. Acesta i-a mai pregătit pe Andre Agassi, Andy Murray, Fernando Verdasco si Lleyton Hewitt. Alături de Cahill, Lleyton Hewitt a devenit cel mai tânăr număr 1 mondial din istorie, iar Agassi a devenit cel mai vârstnic lider ATP.

Simona Halep este antrenată de Darren Cahill de la începutul anului 2016, ajungând împreună pe locul 1 WTA și jucând două finale de Mare Șlem, la Roland Garros în 2017 și Australian Open 2018.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.