Rugby

VIDEO SCANDAL MONSTRU Meciul care i-a trimis pe ”stejari” la Mondial a fost arbitrat de un român! Spaniolii au sărit la bătaie și l-au alergat pe teren

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 18 March 2018

România s-a calificat la Campionatul Mondial, după eșecul surpriză al Spaniei, 10-18 în Belgia. Ibericii însă ne acuză de jocuri de culise, după ce partida de la Bruxelles a fost arbitrată de un român!

”Stejarii” merg cu scandal la Mondiale. Asta după ce spaniolii acuză arbitrajul de la partida pierdută cu Belgia. De ce sunt nemulțumiți? Meciul decisiv pentru calificarea la turneul final a fost arbitrat de un român, Vlad Iordăchescu, deși naționala noastră era direct avantajată de un eventual eșec al Spaniei!

Arbitrul este acuzat de publicația Marca pentru modul în care a condus partida: ”Ne-a oprit atacurile de fiecare dată, în timp ce belgienilor le-a asigurat mereu continuitate. Placajele înalte ale adversarilor le-a văzut abia pe finalul meciului. Cel mai mult ne-a afectat însă fragmentarea, n-am reușit să ne dezvoltăm jocul”.

Click aici pentru VIDEO!

Dacă jurnaliștii spanioli au fost calmi, jucătorii au cedat nervos. Imediat după fluierul final, aceștia s-au repezit la Iordăchescu, care a fost cu greu protejat de pumnii ibericilor. Spaniolii au alergat după el pe tot terenul în drumul spre vestiare, aplaudând ironic și înjurându-l în timp ce încercau să îl lovească.

Citește și

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.