Rugby

Schimbare de atitudinea în scandalul de la rugby! Scuze publice ale spaniolilor: "Ne pare rău că ne-am năpustit asupra arbitrului român!"

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 18 March 2018

România a obținut azi calificarea la Campionatul Mondial de Rugby. Deși au pierdut cu Georgia, 16-25, "stejarii" au beneficiat de ajutorul Belgiei, care a învins surprinzător în Spania, 18-10.

Ibericii au fost extrem de revoltați la finalul partidei din cauza faptului că meciul decisiv cu Belgia a fost arbitrat de românul Vlad Iordăchescu. Asta în ciuda faptului că reprezentativa noastră era direct avantajată de un eventual eșec al Spaniei.

Jucătorii Spaniei au explodat la final și l-au fugărit pe teren pe arbitrul român. Imediat după fluierul final, spaniolii s-au repezit la Iordăchescu, care a fost cu greu protejat de pumnii ibericilor. Spaniolii au alergat după el pe tot terenul în drumul spre vestiare, aplaudând ironic și înjurându-l în timp ce încercau să îl lovească. Click aici pentru VIDEO!

La câteva ore după evenimentele reprobabile din teren, Jaime Nava, căpitanul naționalei de rugby a Spaniei, și-a cerut scuzele în numele întregii echipe pentru scandalul de la final. 

"Sunt căpitan și trebuie să-mi cer scuze pentru persecuția arbitrului. Ceea ce s-a întâmplat nu corespunde nici sportului, nici valorilor pe care le posedă această echipă", a spus acesta, potrivit Marca.

Vezi și: VIDEO SCANDAL MONSTRU Meciul care i-a trimis pe ”stejari” la Mondial a fost arbitrat de un român! Spaniolii au sărit la bătaie și l-au alergat pe teren

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.