Liga 1

Răspunsul lui Dică pentru Alibec: "O să am o discuție cu el" + Mișcarea ingenioasă făcută de antrenor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 18 martie 2018

Nicolae Dică i-a răspuns lui Denis Alibec, după ce atacantul a țipat la antrenor în momentul în care a fost schimbat cu Harlem Gnohere, în minutul 71, în meciul dintre CFR Cluj și FCSB, scor 1-1.

"Sunt mulțumit de atitudinea băieților. În a doua repriză l-am trimis pe Planici vârf de atac lângă Bizon și mă bucur că a pasat decisiv. Nu știu ce a spus Alibec când l-am scos, eu eram concentrat la meci. O să am o discuție cu el între 4 ochi. Până acum n-am mai văzut un jucător care să iasă și să spună ceva. Denis Alibec e singurul care face asta", a declarat Dică la TV Telekom Sport.

Antrenorul lui FCSB a vorbit și despre partida cu CFR și despre mișcările tactice pe care le-a făcut pentru a egala în prelungiri prin Gnohere.

"L-am introdus pe Găman pentru că e foarte bun din punctul meu de vedere, el e bun în duelurile aeriene. La pauză l-am schimbat pentru că aveam probleme pe faza de construcție, CFR făcea presiune pe Găman.

L-am ținut pe bancă pe Florin Tănase pentru că am considerat că ne trebuie un jucător cu experiență acolo. Prima repriză a fost echilibrată, dar decizia arbitrului a făcut ca CFR să conducă. În repriza a doua am pus presiune pe CFR. Pot spune că sunt mulțumit de acest rezultat, dar cred că puteam câștiga dacă egalam mai repede", a adăugat Dică.

"Am înțeles că deciziile arbitrului n-au fost cele corecte, dar nu vreau să comentez. Am înțeles că nici penalty-ul, nici eliminarea lui Pintilii n-au fost corecte" Nicolae Dică

Citește și: FOTO Alibec a ieșit nervos de pe teren! A țipat la Dică și a fost sancționat de arbitru de pe banca de rezerve

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.