Liga 1

Reacția staff-ului clujenilor după arbitrajul lui Hațegan + a încălcat Petrescu din nou regulamentul?

FOTO: Cristi Preda

Articol de Raymond Füstös  —  duminică, 18 martie 2018

Supărat pe rezultatul final al derbyului cu FCSB, scor 1-1, antrenorul secund al "feroviarilor", Valeriu Bordeanu, a refuzat să comenteze, totuși, deciziile lui Ovidiu Hațegan.

"Nu vreau să comentez absolut nimic despre arbitraj, vă spun din start. Nu comentez în niciun fel deciziile brigăzii. Am avut neșansa să nu marcăm al doilea gol, la 2-0 nu cred că FCSB mai avea forța să revină".

Secundul lui Petrescu a negat vehement orice comunicare între "Bursuc" și banca tehnică, oferind o replică și la declarațiile anterioare ale lui Nicolae Dică.

Tehnicianul "roș-albaștrilor" a spus, la conferința de presă după remiza cu CFR, că "feroviarii" nu l-au surprins cu nimic.

"Serios? Credeți că Dan Petrescu ar risca rezultatul partidei sau și-ar dori o nouă suspendare? Am stabilit din timp tot ce era de stabilit. La CFR primează eficiența, nu spectacolul. Nici ei nu ne-au surprins cu nimic, știam că sunt o echipă ofensivă, dar s-au izbit de forța de grup a CFR-ului", a spus Bordeanu, la conferința de presă. 

VIDEO cu golurile partidei
Vezi aici cronica meciului

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.