Tenis

SIMONA HALEP LA MIAMI // S-a tras la sorți tabloul de la Miami: cu cine joacă Simona Halep și celelalte românce + duel-șoc în primul tur pentru Serena Williams

FOTO: Twitter BNP Paribas Open

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 19 martie 2018

În această dimineață a avut loc tragerea la sorți a turneului Premier Mandatory de la Miami, acolo unde liderul mondial Simona Halep va fi prezentă. 

Simona Halep va avea primul tur liber, iar în turul secund urmează să se dueleze cu învingătoarea partidei dintre Veronica Cepede Royg și o altă jucătoarea venită din calificări. În turul III, Halep ar putea da peste poloneza Agnieszka Radwanska, în timp ce Madison Keys și Anastasija Sevastova sunt la orizont în optimi.

Liderul mondial se află pe aceeași parte de tablou cu Garbine Muguruza, în timp ce Svitolina și Caroline Wozniacki sunt repartizate în partea inferioară a tabloului.

Daneza Caroline Wozniacki (2 WTA), principala urmărtitoare a Simonei Halep, urmează să joace în turul secund cu învingătoarea partidei dintre Samantha Stosur și Monica Puig.

Cel mai tare duel din primul tur este cel dintre Naomi Osaka, câștigătoarea de la Indian Wells, și Serena Williams. Învingătoarea acestei partide se va duela în turul secund cu Elina Svitolina!

Pe lângă Halep, la Miami vor mai evolua alte nume mari din WTA: Caroline Wozniacki, Garbine Muguruza, Elina Svitolina, Karolina Piskova, Jeena Ostapenko, Serena sau Venus Williams, dar și finalistele de la Indian Wells, Naomi Osaka și Daria Kasatkina.

Sorana Cîrstea este favorită 32 la Miami, astfel că va beneficia de primul tur liber. În turul secund, va juca cu învingătoarea meciului dintre Su-Wei Hsieh și o jucătoare venită din calificări, în timp ce în turul III ar putea da peste Karolina Pliksova.

Mihaela Buzărnescu debutează la Miami contra belgiencei Kirsten Flipkens, iar în turul secund ar putea da peste deținătoarea titlului, Johanna Konta.

Irina Begu va evolua în primul tur împotriva unei jucătoare din calificări. Pe tabloul calificărilor se află și Monica Niculescu, aceasta fiind  favorită principală.

  • Turneul Premier Mandatory de la Miami se va disputa în perioada 19 martie - 1 aprilie. 
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.