Liga 1

CFR CLUJ - FCSB 1-1 // Reacție vehementă la adresa lui Alibec: "Nu s-a schimbat deloc" » Cine-l apără pe stelist: "Are talent cu carul"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 19 March 2018

După CFR Cluj - FCSB 1-1, Gabi Balint, fost jucător la Steaua, l-a criticat dur pe Denis Alibec. Atacantului de 27 de ani i s-a reproșat jocul slab și faptul că a protestat mereu la deciziile arbitrului.

"Să fim sinceri, jocul lui Alibec a fost slab. Noi așteptam altceva, dar nu s-a schimbat deloc. Este același jucător nervos, care dă din mâini când nu primește o pasă bună. În plus, iar s-a certat cu arbitrul. În schimb, Gnohere tace și face.

Nu cred că poate fi convocat la națională. Evoluțiile lui din ultimul timp reclamă asta? A jucat și foarte puțin și slab", a spus Gabi Balint la TV Digi Sport.

"Mie îmi place Alibec. El nu traversează o perioadă atât de bună, dar e un jucător tânăr. Trebuie stimulat, nu îngropat, așa cum încearcă mulți. E o perioadă trecătoare. Nu trebuie condamnat. Trebuie să avem grijp de valori. El are talent cu carul"Mihai Stoichiță, la Pro X

4
a fost nota primită de Alibec din partea Gazetei Sporturilor, după meciul cu CFR.

Citește și: FOTO Alibec a ieșit nervos de pe teren! A țipat la Dică și a fost sancționat de arbitru de pe banca de rezerve

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.