Liga 1

Acuze grave la adresa lui Ovidiu Hațegan! "Când comite asemenea greșeli, mă face să mă gândesc la alte lucruri"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 19 martie 2018

Fostul mare arbitru Ion Crăciunescu l-a desființat pe Ovidiu Hațegan după prestația pe care acesta a avut-o la meciul de aseară dintre CFR Cluj și FCSB, scor 1-1. 

"Arbitrii comit niște greșeli impardonabile pentru că nu se pregătesc foarte bine, iar situația de la comisii este dezastruoasă, cu cinci foști asistenți acolo. Vassaras a adus niște mediocrități, când se întâmplă asemenea anomalii, te aștepți la orice!

Eu pot să mă gândesc la orice în privința arbitrajului lui Hațegan. Când faci asemenea greșeli grave, cu penalty, eliminare, e o mare problemă, mă face să mă gândesc și la alte lucruri.

Eu consider că nu orice om poate să fie arbitru. Nu se pot accepta atât de multe greșeli mari într-un singur meci! Am spus despre meciul de la Botoșani că arbitrul este reprezentantul Federației și uite că a venit Liga peste ei și a amânat meciul.

Este un dezastru la CCA, cu acest Deaconu care este un pilangiu, de unde să apară ceva bun? Cred că bricheta aia a fost un fel de minge cu diamant care l-a lovit pe el!", a spus Ion Crăciunescu la Sport Total FM.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.