Liga 1

MM Stoica făcut praf de directorul sportiv al celor de la CFR: "Nu mai are nicio putere, e doar responsabil cu scandalul. Aberează mult, nu am primit nicio cerere!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 19 martie 2018

Bogdan Mara, directorul sportiv al celor de la CFR Cluj, i-a răspuns în termeni duri lui Mihai Stoica după ce acesta a acuzat arbitrajul de la partida de aseară, încheiată la egalitate, scor 1-1. 

"Dacă FCSB voia arbitru străin trebuia să facă o solicitare la Federație, apoi cei de acolo să ne-o trimită nouă. Noi nu am primit nimic. Singura cerere a fost când erau luați în calcul arbitri din țări pe care noi nu le acceptam. Ne-am expus punctul de vedere, am zis că vrem din primele 6 campionale ale lumii. 

Noi nu am mai primit nimic de atunci. Mihai Stoica aberează foarte mult. Atacă pe toată lumea. «Băi MM, eu sunt director sportiv la CFR, iau decizii aici!». El e doar responsabil cu scandalul și cu presiunea asupra arbitrilor. Toți știm că el nu mai are nicio putere, nu mai ia nicio decizie acolo. Să-și mai vadă de treaba lui. Numai scandaluri are în cap. 

Nu-mi aduc aminte să fi jucat el undeva ca să-și permită să-l jignească pe Dan Petrescu. El nu respectă pe nimeni, nu există noțiunea de loialitate și prietenie pentru el", a declarat Bogdan Mara la TV Digi Sport.  

Ce a acuzat Mihai Stoica

Mihai Stoica a acuzat la finalul partidei de duminică, CFR - FCSB, scor 1-1, că cei de la CFR Cluj nu au acceptat cererea vicecempionilor pentru arbitri străini: "Băi Mara, noi am făcut adresă pentru arbitri străini, dar voi ați refuzat".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.