Tenis

Naomi Osaka, despre cum a trăit victoria în fața Simonei Halep: "Dacă aș fi sărbătorit așa, ar fi fost lipsă de respect"

FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 20 March 2018

Naomi Osaka (22 WTA, 20 de ani) a câștigat duminică primul său trofeu din carieră, impunându-se la Indian Wells după o finală dominată cu autoritate în fața Dariei Kasatkina, scor 6-3, 6-2. 

În semifinale, japoneza a învins-o de o manieră la fel de categorică pe Simona Halep, scor 6-3, 6-0. Ea a dezvăluit într-un interviu cum ar fi vrut să celebreze victoria cu Simona Halep și ce a determinat-o să renunțe la intenția sa. 

"Pe parcursul meciului m-am gândit că, după ce câştig, o să-mi arunc racheta şi voi sări în sus de bucurie. Dar apoi m-am gândit că nu este tocmai lucrul la care trebuie să îmi stea mintea în timpul meciului, deoarece mă voi enerva şi mai tare în cazul în care voi pierde.

Aşa că până la urmă doar am mers la fileu pentru că, dacă aş fi sărbătorit într-un anumit fel, ar fi fost o lipsă de respect la adresa Simonei Halep", a spus japoneza, într-un interviu acordat site-ului WTA. 

Vezi aici povestea meciului dintre Simona Halep și Naomi Osaka

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.