Liga 1

Florin Talpan, după o nouă lovitură dată lui Gigi Becali: "Restul va fi scris în istorie!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 20 martie 2018

Juristul CSA Steaua, Florin Talpan, i-a mai dat o lovitură lui Gigi Becali. Curtea de Apel a decis luni că finanțatorul stelist trebuie să îi plătească 30.000 de euro lui Talpan, de zece ori mai mult decât suma inițială cerută, în procesul în care juristul îl acuză pe latifundiar de calomnie și jigniri. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată în termen de 30 de zile.

Talpan a comentat sentința Curții de Apel, felicitând justiția din România și declarând emfatic: "Restul va fi scris în istorie". 

"Sunt un adept al justiţiei, conştient fiind că fără justiţie nu există libertate. Fără libertate nu există exprimare, iar fără dialog nu există conciliere.

Dar de aici şi până la a-i distruge cariera unui ofiţer de justiţie al Armatei Române doar pentru că acesta şi-a făcut datoria până la capăt pentru statul român, pentru miile de suporteri stelişti şi chiar pentru istoria CSA Steaua este cale lungă.

Sunt mulţumit că există justiţie în Romania, că există judecători care pot da sentinţe corecte. Mai mult nu vă pot spune, restul va fi scris în istorie", a declarat Talpan, potrivit ziare.com. 

Gigi Becali se află în proces și cu CSA Steaua. Armata îi cere daune de 37 de milioane de euro pentru că a folosit marca Steaua din 2004 până în 2014.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.